Cookies, Obchodné podmienky, Ochrana súkromia

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila.

Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo pokiaľ  ich ručne nevymažete.

Prečo Dominiccars.sk používa cookies?

Cookies používame, aby sme vám uľahčili používanie našej stránky. Používame vlastné cookies ako aj cookies tretích strán ako napr. cookies od spoločnosti Google či Facebook.

Reklamné cookies

Na zobrazovanie reklám využívame služby tretích strán, ktoré využívajú reklamné súbory cookies na presnejšie cielenie reklám. Vďaka tomuto inzerenti na stránke Dominiccars.sk a ďalších stránkach internetu vedia lepšie zacieliť svoju reklamu. Používateľovi sa tak môže zobraziť lepšie cielená reklama.

Cookies tretích strán

Dominiccars.sk využíva vo svojich stránkach služby tretích strán ako napr. nástroje na meranie návštevnosti cez systémy Google Analytics alebo tlačítka na zdieľanie či lajkovanie obsahu na sociálnych sietiach ako napr. na Facebooku. Pravda pre využitie týchto služieb načítava kódy tretích strán, ktoré pre plnú funkčnosť môžu vyžadovať ukladanie cookies. Toto má za svoj následok prijatie cookies od týchto stránok tretích strán. Dominiccars.sk nemá možnosť ovplyvniť ukladanie týchto cookies tretích strán, ak máte záujem prečítať si bližšie informácie o cookies týchto služieb, prosím, navštívte príslušné služby a prečítajte si ich zásady ochrany súkromia alebo pravidlá používania služby.

Ako upraviť cookies v prehliadači?

Otvorte si nastavenia svojho prehliadača (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari či Internet Explorer) a nájdite v nich lištu s nastaveniami súkromia a v nej súbory cookies. Tu si viete prezrieť, aké súbory cookies vo svojom zariadení máte, môžete ich manuálne alebo hromadne vymazať. Podrobnejšie inštrukcie nájdete v nápovede každého z týchto prehliadačov.

Zablokovanie ukladania cookies

Vo svojom prehliadači môžete v nastaveniach prehliadača zakázať automatické akceptovanie súborov cookies. Návod a inštrukcie nájdete v nápovede svojho internetového prehliadača. Ak používate viac zariadení (napr. počítač, tablet, telefón) odporúčame prispôsobiť si používanie cookies v každom z týchto zariadení zvlášť podľa svojich preferencií.

Dominiccars.sk rešpektuje vaše rozhodnutie o akceptácií cookies vo vašom prehliadači. Vypnutie cookies však môže mať dopad na funkčnosť tejto webovej stránky.

Pre viac informácií nás môžete kontaktovať tu:

dominik@dominiccars.sk

Obchodné podmienky

Prevádzkovateľom webových stránok Dominiccars.sk je Dominik Parajka, Eduarda Penkalu 636, 03101 Liptovský Mikuláš, IČO – 52060233, DIČ – 1124922788.

Ochrana súkromia

Všetky osobné údaje sú zabezpečené v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Dominiccars.sk neukladá vaše údaje, pokiaľ to nie je nutné a v súlade s platnými zákonmi.

Kedykoľvek môžete:

  • zaslať sťažnosť úradom
  • požiadať o opravu alebo vymazanie osobných údajov
  • zažiadať o prenos osobných údajov, ak je to relevantné
  • požiadať o obmedzenie spracovania a prístupu k osobným údajom

Kedykoľvek môžete vzniesť námietku k používaniu vašich osobných údajov, požiadať o opravu vašich osobných údajov alebo zrušiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov na dominik@dominiccars.sk. Ak budete mať akúkoľvek sťažnosť týkajúcu sa spracovania osobných údajov, môžete nás kontaktovať na dominik@dominiccars.sk.

To, aké informácie o vás zhromažďujeme a spôsob ich využitia závisí od toho, akú našu konkrétnu službu používate a akým spôsobom spravujete ovládanie svojej ochrany súkromia u nás.

Informácie, ktorá nám odovzdávate v priamej súvislosti s konkrétnou poskytovanou službou alebo v súvislosti s organizovanou súťažou:

  • informácie, ktoré sú potrebné na zapojenie sa do súťaže, jej spravovanie a vyhodnotenie súťaže, ktorú organizujeme – napríklad meno, priezvisko, bydlisko
  • informácie, ktoré poskytujete pri používaní zvolenej služby – napríklad fotografie, príspevky, komentáre
  • analytické údaje o návštevnosti a využívaní našich služieb
  • informácie o vašej interakcii s nami, napríklad akým spôsobom boli využívané služby, spôsob prihlásenia, z akého miesta ste navštívili jednotlivé stránky a ako dlho ste ich používali, reakčné časy, chyby preberania, spôsob získania prístupu k službám a ukončenie ich používania a pod.
  • technické údaje používaných zariadení a nastavenia, napríklad IP adresa, nastavenia prehliadača, operačný systém, platforma, cookies

Dominiccars.sk dodržuje všetky súčasné vyhlášky a zákony.  Údaje sú uložené na zabezpečenom úložisku. Garantujeme, že údaje neposkytujeme ani nepredávame iným spoločnostiam.

 

Základom pre legálne spracovanie Vašich osobných údajov je súhlas, ktorý ste udelili pri vstupe na stránky dominiccars.sk.